lørdag 25. mai 2013

Nå har vi sådd!


Det begynner vel kanskje å bli litt vel seint, men vi har endelig fått somla oss til å så både blomster i potter og kar, og diverse til å knaske på ute i drivhuset. Så nå blir det spennende å se om vi kan høste noe før vinteren kommer brått på oss om noen måneder, eller om vi må installere varmelamper ute i drivhuset. Kidsa er iallefall spente! Lillemor hjalp til å fylle jord i potter og kar som skulle brukes til blomster. Og vi gleder oss spesielt til å se om det blir noe av blomkarsen med sine flotte farger. Den gjør seg visst godt i salater også!




 Go'gut'n tok oppdraget med å så diverse knaskerier ute i drivhuset. Her har vi både jordbær (og de er supergode!!), tomater og paprika. Og i dag ble det sådd sukkererter og mai-neper. Samt gulrøtter. Gulrøttene er kjempepopulære hos kidsa og de rekker aldri å bli særlig store. Vi har som regel sådd gulrøtter i melkekartonger, men nå ble de sådd i en stor plastkasse. Så gjenstår å se hvor mye godt vi får i år! Det spørs om det må hengelås på døra?... Hihi!


Også plenen har fått en omgang med litt jord og plenfrø her og der. Plena er sliten for den er velbrukt fra tidlig vår til seint på høsten, men du verden så glade vi er for hagen vår! Det blir jo et stort eksra lekerom når finværet setter inn, og vi skal jo ha finvær HELE sommeren, ikke sant?? Nå skal kidsa i seng, og mor skal strikke og kose seg med ei lydbok... Hypnotisøren av Lars Keppler! Fordi jeg fortjener det!
 Ha en strikkefin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar