mandag 18. mars 2013

Årets første grillings!

I det deilige vårværet vi har, ja jeg sier vårvær, for jeg er sååå klar for å gi slipp på vinteren nå! Dro vi i helga frem grillen. Selv om morgenen startet med 13 kuldegrader, ble det utover dagen og med hjelp av litt aking deilig og varmt i sola. Vi fyra opp grillen, og til ungenes store jubel grillet vi pølse ute i hagen.
Vanligvis bruker vi gassgrill om sommeren, men det er noe eget med å grille pølser på kullgrill som en start på utesesongen.




Vi får liksom en ekstra stue vi når snøen begynner å smelte, og sola varmer såpass at vi kan være mye ute. Og så fremt været tillater det, og noen ganger ellers lager vi middag ute i hagen nesten hver dag! I hagen leker kidsa seg i dukkestua og sandkassen, og noen ganger kan man tro de har forsøkt å flytte sandkassen inn i dukkestua!! Og mens kidsa leker, og far griller, ja så strikker mor! Vi storkoser oss!


Hver lørdag får ungene velge seg noe til lørdagsgodt, noen biter løsvektgodteri eller kjeks eller noe annet de har lyst på. Denne lørdagen ønsket de seg en flaske brus, og det var egentlig greit i og med at go'gut'n skulle på bursdag og helt sikkert fikk en masse godteri der, noe som han med glede fikk se at var virkeligheten!

 En fornøyd lillemor etter aking og pølsefest. Gleder seg til å slippe alle de klærne som vinteren fører med seg.

En sliten go'gut venter på pølser!
Ha en strikkefin ettermiddag! Jeg skal ut i finværet sammen med kidsa før jobben kaller i natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar